Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș -Comunicat de presă - 15.09.2022

ro

15 Sep, 2022 14:28 600 Marime text
Nr. 281 din 15 Septembrie 2022
 
CERCETAT PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
          Polițiștii timișoreni au depistat în municipiul Timișoara un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus având permisul de conducere suspendat și aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal.
 
În data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au oprit pentru control, pe bulevardul Regele Carol I din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.
 
De asemenea, în urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, în buzunarul pantalonilor, a fost găsit un pachet ce conținea o substanță organică vegetală, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată” și  ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii