Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne

ro

24 Apr, 2024 15:16 443 Marime text
 Nr. 91 din 24 aprilie 2024
 
S-A DAT STARTUL ÎNSCRIERILOR
PENTRU ADMITEREA ÎN ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 - 6, judeţul Sibiu, organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iulie 2024, învăţământ cu frecvenţă, astfel:
 
1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina;
2. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca;
 
Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2023 – 2024 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.
Cererea de înscriere se transmite până în data de 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exculsiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție - Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.
La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.
 
Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii