Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Număr de înmatriculare fals

ro

22 Feb, 2024 11:08 388 Marime text
Nr. 43 din 22 februarie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier, un bărbat a fost reținut
La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Hamba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.
În fapt, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 14.00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Florilor din localitatea de domiciliu fără a deține acest drept și având o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii  bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea dispunerii de măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Număr de înmatriculare fals
La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 19.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Henri Coandă de către un localnic în vârstă de 38 de ani.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 334 aliniatul 2 din Codul penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii