Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (42 de acte materiale)

ro

14 Mar, 2024 11:17 358 Marime text
 Nr. 58 din 14 martie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
         
          În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au reținut mai multe persoane cercetate în cauze penale care vizează infracțiuni contra patrimoniului, după cum urmează:      
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Axente Sever, au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, domiciliat fără forme legale în localitatea Axente Sever.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (42 de acte materiale).
Persoana în cauză este bănuită că, în perioada 18 – 20 iulie 2023, ar fi efectuat 42 de tranzacții financiare prin retragerea frauduloasă a unor sume de bani dintr-un cont aparținând unei alte persoane pentru care efectua lucrări de construcții, în municipiul Sibiu.
Bărbatul ar fi intrat în posesia datelor unui card asociat contului respectiv după care, folosindu-se de datele de identificare ale mai multor persoane, ar fi tranzacționat diverse sume de bani pe platforme on-line de jocuri de noroc.
Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este de 10.710 lei.
Ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 01.00, ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Sibiu de unde ar fi sustras aproximativ 40 de metri liniari de țevi din cupru și tacâmuri placate cu argint, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 32.000 de lei.
Polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o femeie în vârstă de 27 de ani, din județul Sibiu, și o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Vâlcea, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (8 acte materiale).
Cele două persoane sunt bănuite că, în perioada august 2023 – februarie 2024, ar fi sustras produse alimentare, alcoolice și cosmetice de pe rafturile mai multor magazine din municipiul Sibiu și Șelimbăr.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor două femei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării de măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii