Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Coliziune în lanț în municipiul Sibiu

ro

15 Dec, 2023 11:59 445 Marime text
 Nr. 332 din 15 decembrie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținut și cercetat penal pentru infracțiuni la regimul silvic
La data de 14 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Brateiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori în formă continuată  (9 acte materiale), respectiv furt de material lemnos în formă continuată (9 acte materiale).
Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras peste 50 de mc de material lemnos, din zona împădurită a localității de domiciliu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 10.000 de lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
Coliziune în lanț în municipiul Sibiu
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 14.45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Podul Gării de pe Calea Gușteriței, spre strada Constituției, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, un sibian în vârstă de 69 de ani a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate în total 4 autoturisme.
Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale.
Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii