Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Cercetat penal în stare de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecție emis de instanță

ro

08 Mar, 2024 10:24 325 Marime text
 Nr. 51 din 8 martie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
              
Cercetat penal în stare de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecție emis de instanță
 
În data de 06.03.2024, în jurul orei 12:30, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever au fost sesizate direct de către un bărbat din Șoroștin cu privire la faptul că fiul său a pătruns fără drept în imobil, încălcând astfel ordinul de protecție de către Judecătoria Mediaș.
Polițiștii, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au luat față de bărbat (în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Șoroștin) măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, iar ieri, 7 martie a.c., a fost prezentat Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă, în cauză fiind emis mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever.
 
***
Reținut de polițiștii de investigații criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din locuință
La data de 7 martie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu în două dosare penală ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat (din locuință), a fost identificat și reținut un tânăr de 16 ani, bănuit de săvârșirea acestor infracțiuni.
În fapt, la data de 23 februarie a.c. și 1 martie a.c., tânărul este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în 2 imobile din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras diferite bunuri (țevile din cupru ale sistemului de încălzire, aprox. 40 metri, scule electrice veselă și produse alimentare).
Tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu al IPJ Sibiu, în cursul acestei zile urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii