Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Buletin de presă

ro

19 Sep, 2023 09:50 622 Marime text
Reținut, cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului  
La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 04,45, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe raza localității Slimnic, testarea sa alcoolscopică indicând o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii conducătorului auto pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Fără permis și sub influența substanțelor psihoactive
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 04,00, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Rațiu de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat.
Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat că cea aflată la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.
La nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

A condus un moped deși nu are acest drept
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului de Ordine Publică Mediaș au oprit un moped condus pe strada Ighișului de către un localnic, în vârstă de 22 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că medieșeanul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii