Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Update Percheziţii SIC proxenetism

ro

13 Jan, 2022 11:14 693 Marime text
Nr. 110.228 din 13 ianuarie 2022
 
UPDATE - PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE PROXENETISM
 
La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi şi în comunele Ciurea, Trifeşti şi Leţcani, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.
 
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna ianuarie 2020, un bărbat şi o femeie ar fi determinat mai multe tinere majore să practice prostituţia în folosul lor şi le-ar fi înlesnit activitatea, obţinând astfel foloase patrimoniale.
 
În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri, telefoane mobile, precum şi peste 2.000 de euro şi peste 14.000 de lei.
 
De asemenea, 9 persoane au fost conduse la audieri.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 ianuarie a.c., cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.
 
La data de 13 ianuarie a.c., cele două persoane reţinute vor fi prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
 
La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi.
 
Cercetările sunt continuate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii