Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 25.12.2021

ro

25 Nov, 2021 16:15 1149 Marime text
Nr. 110632 din 25 Noiembrie 2021
 
 
 
CERCETAT PENAL PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS, FURT CALIFICAT ȘI FURT ÎN SCOP DE FOLOSINȚĂ
 
 
Un tânăr de 21 de ani, fără permis de conducere, care a furat un autoturism a fost prins de polițiștii ialomițeni, după ce a fost urmărit de mai multe echipaje în localitățile Slobozia și Țăndărei. Pentru prinderea lui au fost trase două focuri de armă.   
 
La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea locuinței.
 
Autovehiculul în cauză a fost dat în urmărire, în scurt timp acesta fiind interceptat și oprit pe raza municipiului Slobozia.
 
În momentul în care polițiștii i-au solicitat șoferului documentele personale și ale mașinii, acesta a întors brusc și a fugit de la fața loclului pe DN 2 A, către orașul Țăndărei, unde a fost interceptat de un alt echipaj rutier, însă bărbătul nu s-a conformat somațiilor polițiștilor, care au executat 2 focuri de armă în plan vertical și în pneuri.
 
Autoturismul în cauză a fost depistat în scurt timp abandonat pe o stradă lăturalnică, iar șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care în bazele de date ale Poliției Române figurează fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În continuare polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.
       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii