Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Și TU poți deveni POLIȚIST!

ro

26 Oct, 2023 15:28 502 Marime text
                                                        Nr. 102238 din 26 Octombrie 2023
 
 
 
PROMOVAREA PROFESIEI DE POLIȚIST ÎN RÂNDUL ELEVILOR IALOMIȚENI
 
 
Polițiștii ialomițeni au desfășurat în această dimineață o campanie de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare, dar și de a le povesti o parte din activitățile pe care le desfășoară zi de zi.
 
Astfel, polițiștii de prevenire a criminalității, siguranță școlară,  rutieră,  protecția animalelor, resurse umane și apărări speciale au făcut echipă și au vizitat Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din municipiul Slobozia.
 
Elevii din anii terminali au descoperit principalele activități ale Poliției Române, având ocazia să adreseze întrebări legate de aspectele de interes pentru ei direct polițiștilor.
 
Polițiștii le-au prezentat elevilor condițiile legale de recrutare și criteriile specifice, documentele necesare pentru întocmirea dosarului, aspecte legate de probele de concurs, instituțiile de învățământ ale M.A.I. și le-au împărtășit propriile experiențe privind încadrarea în acest sistem.
 
Și TU poți deveni POLIȚIST!
 
Dacă îți dorești o profesie interesantă, palpitantă, dinamică, ce îți oferă posibilitatea de a apăra drepturile cetățenilor, te așteptăm alături de noi! Informații suplimentare privind înscrierea și depunerea dosarelor se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița sau pe site-ul unității https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-recrutare-si-selectie-concurs-admitere-scoli-postliceale-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-feb ruarie-2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii