Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Promovarea profesiei de polițist în școli

ro

23 Mar, 2023 15:38 525 Marime text
                                                        Nr. 102.067 din 23 Martie 2023
 
 
 
ÎȚI DOREȘTI SĂ FII POLIȚIST?
TE AȘTEPTĂM ÎN RÂNDURILE NOASTRE !
 
 
Premergător celebrării Zilei Poliției Române (25 martie), în perioada 22 - 24 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița organizează o serie de activități de promovare a profesiei în rândul elevilor aflați la final de ciclu liceal.
 
Astfel, peste 700 de tineri elevi de la Liceul Tehnologic A.I.Cuza și Liceul Tehnologic Înălțarea Domnului din municipiul Slobozia, precum și Colegiul Național Grigore Moisil și Liceul Tehnologic Sfânta Ecaterina din municipiul Urziceni s-au întâlnit până acum cu polițiștii din diverse structuri ale inspectoratului (siguranță școlară, prevenirea criminalității, ordine si siguranță publică și luptători de acțiuni speciale), pentru a discuta despre oportunitățile și provocările acestei profesii.
 
Pe parcursul activităților, polițiștii au discutat despre abilitățile și calitățile necesare unui bun polițist, despre exigențele profesionale, despre constrângeri, dar și avantaje, încercând să oferim tinerilor o imagine cât mai completă asupra oportunităților de carieră.
 
Elevii s-au dovedit receptivi și interesați, astfel încât întâlnirile au fost dinamice și interactive. Activitățile vor continua, informații privind cariera și oferta educaționala a instituțiilor de învățământ M.A.I. urmând a fi oferite și în cadrul evenimentului tip "porți deschise" organizat pe data de 24 martie, în Parcul Tineretului din municipiul Slobozia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii