Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei acţionează permanent

ro

29 Mar, 2024 14:05 318 Marime text
                                                        Nr. 12164 din 29 Martie 2024
 
 
 
REZULTATELE POLIȚIȘTILOR ÎN ACȚIUNEA BLOCADA
 
 
        Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei acţionează, permanent, în mod activ și implicat pentru prevenirea comiterii de fapte contra persoanei, patrimoniului și prevenirii riscului rutier.
Astfel, în cursul zilei de 28 martie a.c., în intervalul orar 12:00-15:00, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii ialomițeni împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au desfășurat o acțiune în orașul Țăndărei și în comunele arondate, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.335 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au retras 15 certificate de înmatriculare și au reținut 1 permis de conducere.
Polițiștii au legitimat 177 de persoane și au verificat 159 de autoturisme, conducătorii auto fiind testați cu aparatul din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
Polițiștii au fost prezenți pe drumurile publice din orașul Țăndărei pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
Polițiștii vor continua să acționeze pe întreg județul în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii