Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Percheziții desfășurate în municipiul Fetești

ro

07 Mar, 2024 15:51 374 Marime text
Nr. 12141 din 07 Martie 2024
 
 
 
PERCHEZIȚII DESFĂȘURATE ÎN MUNICIPIULUI FETEȘTI
 

        La data de 06 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Fetești, în municipiul Fetești, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
Din materialul probator administrat până în prezent a reieșit faptul că, reprezentantul unei societăți comerciale, un bărbat în vârstă de 39 de ani ar fi oferit spre comercializare articole vestimentare, bunuri ce ar purta însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.
De la locaţiile verificate, poliţiştii au ridicat 475 de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de pat în valoare de 88.000 de lei, respectiv 285 de perechi de pantofi, precum şi înscrisuri privind provenienţa ilicită a acestora.
De asemenea, mărfurile susceptibile a fi contrafăcute au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării de către titularii drepturilor de autor.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii