Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:25 04 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Siguranța cetățenilor prioritatea polițiștilor

ro

22 Jun, 2021 14:53 280 Marime text
                                                        Nr. 110374 din 22 Iunie 2021
 
 
 
SIGURANȚA CETĂȚENILOR PRIORITATEA POLIȚIȘTILOR
 
 
Pe parcursul zilei de ieri, 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.
 
În ultimele 24 de ore polițiștii au intervenit la 84 de evenimente, dintre care 82 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 8 infracțiuni și au aplicat 199 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 de lei.
 
Polițiștii rutieri au acționat pe toate arterele din județul Ialomița pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 11 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, forțele de ordine au fost prezente în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuat verificări, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, la 25 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 12 mijloace de transport persoane.
 
Totodată, în cadrul activităților de verificare a respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa declarată, polițiștii ialomițeni au identificat și sancționat conform Legii 55/2020,  2 persoane care nu au fost găsite la domiciliu, deși în bazele de date figurau în carantină.
În continuare, polițiștii ialomițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.
 
Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii