Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă -La datorie pentru siguranța comunității

ro

15 Jun, 2021 12:50 618 Marime text
Nr. 110359 din 15 Iunie 2021
 
 
 
LA DATORIE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII
 
 
La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
 
Pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 83 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 6 infracțiuni, dintre care 3 contra persoanei, 2 contra patrimoniului și o infracțiune la regimul rutier.
 
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii au legitimat 287 de persoane, au verificat 85 de societăți comerciale și au controlat 10 mijloace de transport persoane.
 
Totodată, polițiștii au organizat acțiuni pentru creștere gradului de siguranță în trafic, iar ca măsură complementară au reținut 13 permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.
 
Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.500 de lei.
 
În continuare, forțele de ordine sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța cetățenilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii