Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Acțiuni zilnice pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS COV-2

ro

23 Jun, 2021 13:33 719 Marime text
Nr. 110376 din 22 Iunie 2021
 
 
 
ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2
 
 
Polițiștii ialomițeni au identificat pe parcursul zilei de ieri, cinci persoane care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la domiciliu.
 
La data de 22 iunie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acţionând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.
 
În cadrul activităților au fost efectuate verificări la peste 230 de persoane aflate în carantină și izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acțiunilor punctuale au fost controlate peste 80 de autovehicule, dintre care 7 mijloace de transport persoane, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.
 
În ultimele 24 de ore, au fost verificate 127 de locații, iar în cadrul acestora, 4 restaurante și terase.
 
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomițeni au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare la domiciliu, cu amenzi în valoare de 8000 de lei.
 
Reamintim faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii