Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:22 28 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție, pe raza Județului Ialomița

ro

14 Jun, 2021 14:41 270 Marime text
                                                        Nr. 110356 din 14 Iunie 2021
 
 
 
ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE
PROTECȚIE, PE RAZA JUDEȚULUI IALOMIȚA
 
 
Pe parcursul week-end-ului forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.
 
Astfel, în perioada 12-13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Ialomița.                                            
 
Activitățile forțelor angrenate sunt în scopul conștientizării cetățenilor cu privire la respectarea normelor de protecție individuală și a tuturor măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități, conform normelor legale în vigoare,  în același timp vizând și verificări în  mijloacele de transport  persoane.
 
În urma activităților de control, au fost verificate peste 160 de societăți comerciale de pe raza județului Ialomița cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și au fost identificate 6 persoane, care nu au respectat măsurile de protecție individuală.
 
De asemenea, au fost verificate 20 de mijloace de transport  persoane, din județul Ialomița.
 
În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 .

 
Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.
 
Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii