Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 02.06.2021

ro

02 Jun, 2021 13:48 748 Marime text
Nr. 110336 din 02 Iunie 2021
 
 
 
ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2
 
 
Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa declarată, a interdicțiilor privind organizarea de evenimente private, dar și purtarea măștii în spații închise și în spațiile aglomerate, se mențin în atenția polițiștilor.
 
În ultimele 24 de ore, au fost organizate și desfășurate în sistem integrat acțiuni punctuale, fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
 
În ziua de 01 iunie a.c., 12 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.
 
Au fost verificate, în total, 323 de persoane şi 7 de mijloace de transport persoane.
 
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 7 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, prin nepurtarea măștii de protecție în spațiile pentru care există această obligație, în valoare totală de 3.500 de lei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii