Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 30.06.2021

ro

30 Jun, 2021 13:31 596 Marime text
Nr. 110.395 din 30 Iunie 2021
 
Buletin de presă
 
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști
 
La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 24 de ani, din comuna Manasia, pe numele căruia Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de „constituirea unui grup infracțional organizat” și „trafic de migranți în formă continuată”.
 
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.
       
       •
 
Cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului și transportul peștelui fără documente de proveniență

 
La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 20:30, Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe raza comunei Făcăeni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Făcăeni.
 
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fetești unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
De asemenea, în urma controlului portbagajului, polițiștii au depistat peste 30 de kilograme de scrumbie, pentru care șoferul nu avea documente de proveniență.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit, ori produselor din pește”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii