Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă-23.07.2021

ro

23 Jul, 2021 12:19 729 Marime text
Nr. 110441 din 23 Iulie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
ACȚIUNE DE PREVENIRE CU EFECTIVE MĂRITE
 
Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri, 22 iulie a.c., pe raza municipiului Urziceni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră. Au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 43.600 de lei.
 
Peste 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor de jandarmi au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.
 
Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane.
 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.665 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.
 
De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.
 
Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 15 societăți comerciale de pe raza municipiului Urziceni.
 
Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii