Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă-20.07.2021

ro

20 Jul, 2021 14:17 673 Marime text
                                                              Nr. 110.435 din 20 Iulie 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
           Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în timpul unui filtru rutier pe raza localității Urziceni au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa din direcția Slobozia către București.
 
La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, iar în urma verificării documentelor a rezultat faptul că numărul de identificare al autovehiculului menționat în certificatul de înmatriculare nu corespunde cu cel al autoturismului oprit pentru control.
 
Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, în acuză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”. 
 
 
Depistat la volanul unei autoutilitare, fără permis de conducere
 
         La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Munteni Buzău.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii