Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 17.06.2021

ro

17 Jun, 2021 13:57 484 Marime text
                                                              Nr. 110.3067 din 17 Iunie 2021
 
 
Buletin de presă
 
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști
 
La data de 16 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 23 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de droguri și de mare risc”.
 
De asemenea, a fost identificat și un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și două luni ,pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
 
Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Slobozia.
       

 
Au pus în pericol circulația pe drumurile publice
 
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 07:00, Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe raza oraşului Ţăndărei, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din orașul Cernavodă.
 
Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele de identitate personale și ale autovehiculului a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, reieșind că  figurează cu dreptul de a conduce cu restricții, suspendat.
 
De asemenea, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză are aplicat sechestru asigurator, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”.
 
* * *
 
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 4 Coșereni, au depistat în flagrant, pe raza comunei Borănești, un conducător auto ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Borănești, iar în urma testării cu aparatul Drager a reieșit o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa permisul de conducere, s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ale poliţiei, stabilindu-se faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.
 
* * *
 
Seara trecută, în jurul orei 21:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit, pentru control, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă.
 
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă 45 de ani, din municipiul Fetești, în urma interogării bazelor de date reieșind că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar remorca nu figurează înmatriculată.
 
Întrucât șoferul emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest DRAGER care a indicat valoarea de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii