Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 14.06.2021

ro

14 Jun, 2021 14:38 632 Marime text
Nr. 110.355 din 14 Iunie 2021
 
 
Buletin de presă
 
 
Șoferi depistați sub influența alcoolului la volan

La data de 12 iunie a.c., pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica au depistat în flagrant,  un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   
* * *
 
De asemenea, sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în timp ce acţionau pentru prevenirea riscului rutier, au depistat un bărbat de 51 ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
* * *
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04:30,  pe raza municipiului Slobozia a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt dovedit de rezultatul etilotestului, ce a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 
Persoanele în cauză au fost conduse la unități medicale în vederea prelevării probelor de sânge, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală.
 
 
Cercetat penal pentru punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat
 

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 ani, din municipiul Slobozia.
 
În urma verificărilor în baza de date a evidenței auto, a rezultat faptul că autoturismul figurează radiat din circulație din luna ianuarie a.c.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
 
       
Bărbat depistat conducând pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere
 

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au depistat, pe raza localității Cegani, un șofer în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele lui polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii