Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 13.07.2021

ro

13 Jul, 2021 12:08 599 Marime text
Nr. 110.421 din 13 Iulie 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Depistat la volanul unui autoturism sub influența alcoolului și cu permisul anulat
 
        La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, un autoturism care circula fără a avea puse în funcțiune luminile de întâlnire.
 
La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a declarat polițiștilor că nu are asupra sa documentele personale și ale autoturismului condus.
       
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.
 
De asemenea, întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Persoana în cauză a fost condusă de polițiști la Spitalului Orășenesc Țăndărei, în vederea recoltării de mostre biologice, însă la unitatea medicală bărbatul s-a manifestat agresiv, amenințând cu acte de violență cadrele medicale și a refuzat totodată prelevarea de probe de sânge.
 
Pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui autovehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și „ultraj”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii