Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 08.07.2021

ro

08 Jul, 2021 15:27 675 Marime text
Nr. 110.411 din 8 Iulie 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului
 
          La data de 7 iulie a.c., Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112, de un cetățean din localitatea Movila, cu privire faptul că în comuna Movila șoferul unui autoturism are o deplasare sinuoasă și pune în pericol traficul rutier.
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica, fiind identificat șoferul în cauză, un bărbat de 53 ani, din comuna Movila, care în momentul controlului emana halenă alcoolică.
 
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, valoarea indicată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii au întocmit pe numele șoferului un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
 
 

A condus cu permisul suspendat
 
        În cursul zile de ieri, în jurul orei 14:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit, pentru control, o autoutilitară care se deplasa pe DN2A Varianta Slobozia.
 
La volanul acesteia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Gheorghe Doja, care a declarat polițiștilor că nu are asupra sa documentele de identitate și permisul de conducere.
 
În urma interogării bazelor de date s-a constatat faptul că șoferul deține permis de conducere, dar figurează cu mențiunea restricții – suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii