Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Bănuit de furtul unor obiecte de uz casnic

ro

13 Feb, 2023 15:12 607 Marime text
                                                        Nr. 102.063 din 13 Februarie 2023
 
 
 
BĂRBAT IDENTIFICAT ŞI REŢINUT
PENTRU FURT CALIFICAT ȘI INFLUENȚAREA DECLARAȚIILOR
 
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de furtul unor obiecte de uz casnic din locuința unei persoane din municipiul Fetești.
 
La data de 12 februarie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi intrat în casa unui bătrân din municipiul Fetești, de unde ar fi sustras un televizor și o drujbă.
 
În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că persoana bănuită ar fi pătruns în locuința victimei prin spargerea ușii de acces, ar fi sustras bunurile susmenționate, după care a părăsit locul faptei.
 
Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost identificat la scurt timp, precum și bunurile în cauză, ce au fost restituite proprietarului.
 
În urma probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și influențarea declarațiilor, fapte prevăzute şi pedepsită de Codul Penal.
 
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii