Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:08 04 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Stire de presa 8 iunie 2023

ro

08 Jun, 2023 15:08 537 Marime text
ȘTIRE DE PRESĂ
 
ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI
 
La data de 8 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier, Biroului Siguranță Școlară și cei ai Biroului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-educative la unitățile de învățământ din comuna Schitu, județul Giurgiu, respectiv Școala Gimnazială Prof. Dinu Nicolae Vlașin, Școala Primară Florin Niculescu Bila și Școala Primară nr. 1 Cămineasca.
 
Cu aceasta ocazie, au fost purtate discuții cu privire la semnificația indicatoarelor rutiere, precum și despre principalele reguli de circulație ce trebuie respectate de către pietoni.
 
De asemenea, elevii au primit recomandări în vederea prevenirii violenței și bullying-ului, astfel încât să adopte un comportament corespunzător în unitatea de învățământ, cât și în relațiile sociale.
 
În cadrul acestor activități, polițiștii au discutat cu cei prezenți despre prevenirea faptelor de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Elevii au adresat întrebări polițiștilor, arătându-se interesați de activitățile desfășurate.
 
Responsabilizarea elevilor încă de la vârste fragede în ceea ce privește regulile de circulație reprezintă o prioritate pentru polițiștii giurgiuveni, contribuind la dezvoltarea unei educații rutiere și la prevenirea evenimentelor de circulatie.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii