Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Stire de presa-6 iunie furt calificat

ro

06 Jun, 2023 13:33 632 Marime text
Nr. 7602/212 din 6 iunie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT
 
La data de 5 iunie a.c. ora 11.15, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin plângere scrisă, de către o femeie, din comuna Iepurești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras catalizatorul de la autoturismul personal.
 
În temeiul sesizării, la fața locuui s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 4 spre 5 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras catalizatorul unui autoturism, parcat pe strada Dimitrie Gorneanu, din comuna Iepurești.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
În noaptea de 5 spre 6 iunie a.c., ora 01.00, politistii secției au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Copaciu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a surprins trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să sustragă catalizatorul de la autorismul personal.
 
La scurt timp după sesizare, persoanele în cauză au fost identificate de către polițiști, într-o stație de alimentare cu carburant, din localitatea Stâlpu, județul Giurgiu.
 
Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul acestora, au fost identificate mai multe unelte folosite la comiterea faptei.
 
Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, toți din localitatea Buzescu, județul Teleorman sunt cercetați în stare de libertate, pentru savârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii