Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Poliţiştii Giurgiuveni, alături de elevi în prima zi de şcoală

ro

11 Sep, 2023 14:43 514 Marime text
Astăzi debutează un nou an şcolar, an în care poliţiştii giurgiuveni îşi propun să asigure în continuare copiilor un mediu sigur, propice acumulării de informaţii necesare atât în procesul educational, cât şi pe parcursul vieţii.
Ca în fiecare an, începem împreună, poliţiști, elevi, cadre didactice, părinţi şi ne dorim ca, după emoția de astăzi, colaborarea școală – familie – poliție să reînceapă, cu implicare și încredere.
Ziua a debutat cu prezenţa poliţiştilor de la siguranţă şcolară şi poliţiştilor rutieri în zona unităţilor de învăţămant, pentru desfăşurarea unor activităţi preventive, dar şi pentru fluidizarea traficului rutier.
Şi poliţiştii de la prevenire au fost prezenți în prima zi de școală alături de elevi și părinți, care, cu emoție, au primit primele sfaturi de început de an școlar ce privesc siguranța celor mici. 
Urăm tuturor elevilor un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes!
Vă asigurăm că vă vom fi alături, în apropierea unităților de învăţământ, pe traseele către școală și spre casă. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranță și înțelegere, ne aflăm și noi, polițiștii!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii