Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Începe SINGFEST!- POLIȚIȘTII GIURGIUVENI, LA DATORIE!

ro

29 Jun, 2023 10:29 432 Marime text
Nr. 7602/242 din 29 iunie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
              Începe SINGFEST!- POLIȚIȘTII GIURGIUVENI, LA DATORIE!
 
Polițiștii giurgiuveni au luat măsuri suplimentare pentru ca cea de-a doua ediție a festivalului SINGFEST 2023 să se desfășoare în bune condiții, fără incidente.
 
Astfel, în perioada 30.06 – 02.07.2023, polițiștii giurgiuveni vor fi la datorie, în localitatea Singureni, județul Giurgiu, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, principalele obiective fiind asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, premergător și pe timpul desfășurării manifestărilor circumscrise acestui eveniment.
 
Pe tot parcursul festivalului vor fi în teren polițiști de la ordine publică, rutieră, crimă organizată, precum și un echipaj canin specializat în depistarea drogurilor.
 
Printre măsurile aplicate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu amintim:
- intensificarea  acţiunilor de patrulare în zonele cu afluenţă numeroasă de persoane, pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor din buzunare, precum și din auto;
– depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică;
– identificarea, verificarea şi monitorizarea persoanelor cunoscute cu un comportament violent, deviant, care pot reprezenta un factor de risc asupra climatului de ordine şi siguranţă publică.
 
Pentru siguranţa dumneavoastră, vă recomandăm:
-Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime!
-Nu răspundeţi la provocări cu violenţă, încercaţi să evitaţi conflictele, iar dacă nu reuşiţi, sunaţi de urgenţă la numărul 112, apel gratuit!
-Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool!
 
Pentru siguranță în trafic, polițiștii rutieri recomandă respectarea semnalelor polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru dirijarea circulației, și, nu în ultimul rând, respectarea normelor rutiere.
Noi suntem la datorie în această perioadă!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii