Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Din suflet pentru suflete

ro

15 Dec, 2023 14:38 441 Marime text
Nr. 7602/429 din 15 decembrie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
                                 DIN SUFLET, PENTRU SUFLETE
 
La fel ca anii trecuți, în preajma sărbătorii Crăciunului, mai mulți polițiști din cadrul Poliției oraș Mihăilești au vizitat o familie nevoiașă, din satul Novaci, județul Giurgiu.
 
Prin gestul lor, polițiștii au dorit ca acestă familie să simtă cu adevărat spiritul Crăciunului și să știe că oamenii legii sunt alături de ei, în prag de sărbători.
 
Prin efortul comun, a fost colectată o sumă de bani, după care au pregătit pachețele cu dulciuri, jucării și hăinuțe, pentru ca sărbătorile să le fie vesele și pline de iubire.
 
Polițiștii au ascultat colindele copiilor și i-au transmis Moșului că cei mici au promis că vor fi și mai cuminți, după care au împărțit cadourile.
 
Sărbătorile sunt un prilej minunat de a ne apropia unii de ceilalți, dar și de a ne implica în acțiuni de caritate, pentru a le face surprize frumoase celor mai puțin norocoși.
 
Noi, polițiștii, le mulțumim pentru că ne-au dat prilejul să facem parte din această poveste care este, în esență, despre a dărui din suflet și cu sufletul din timpul, grija și iubirea față de cei de lângă noi!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii