Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice

ro

20 Jul, 2023 12:53 527 Marime text
Nr. 7602/266 din 20 iulie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
CERCETAT PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
La data 19 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Florești Stoenești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 6 iulie a.c., ora 19.40, un bărbat, de 27 de ani, în timp ce își plimba câinele, pe strada Mihai Viteazul, din localitatea Florești, ar fi tras cu o armă într-un câine de pe stradă.
 
Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla la plimbare cu câinele său (fără a avea botniță), ar fi scos din borsetă un pistol și ar fi executat un foc către un câine fără stăpân.
 
Fiind verificat în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de port armă letală sau neletală, iar câinele său nu era declarat la unitatea de poliție.
 
La data de 20 iulie a.c., polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma desfășurării percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 9 butelii conținând dioxid de carbon și un pistol cu gaze, din categoria armelor neletale.
Totodată, în curtea locuinței, a fost identificat un câine deținut cu nerespectarea prevederilor O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, motiv pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice.
.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii