Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Acțiune a polițiștilor giurgiuveni

ro

24 Sep, 2023 10:56 536 Marime text
La data de 22 septembrie a.c., în intervalul orar 16.00-21.00, poliţiștii giurgiuveni, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au acționat în zona de competență a Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni, respectiv localitatea Singureni, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.
 
Cu această ocazie, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.170 de lei, iar ca măsuri complementare au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, reținut 1 permis de conducere și indisponibilizat 1 set de plăcuțe de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (pentru depășirea limitei de viteză, conducere sub influența alcoolului, defecțiuni tehnice)
 
Dintre acestea, 9 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice (consum de băuturi alcoolice în locuri publice, adresarea de injurii, gesturi de natură a tulbura ordinea și liniștea publică).
Totodată, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 239 de persoane, au verificat 173 de autovehicule și au efectuat 20 de testări cu aparatul Drager și DrugTest.
 
Acțiunile polițiștilor giurgiuveni continuă și în zilele următoare pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii