Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu A provocat un eveniment rutier, după ce a consumat băuturi alcoolice

ro

21 Sep, 2023 09:11 497 Marime text
A PROVOCAT UN EVENIMENT RUTIER, DUPĂ CE A CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE
 
La data de 20 septembrie a.c., orele 03.30, polițiștii din cadrul Poliției oraș Mihăilești au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe D.N.6,în localitatea Gorneni, județul Giurgiu, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.6, pe sensul de mers București-Alexandria, s-a răsturnat în afara părții carsosabile, rezultând doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetărilesub aspectul săvârșirii infracțiuniide conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
FEMEIE DEPISTATĂ LA VOLAN, SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE
 
La data de 21 septembrie a.c.,ora 00.55, pe bulevardul Mihai Viteazul,din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat, o femeie, de 23 de ani, din aceeași localitate,  în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive.
Conducatoarea autoturismului a fost testată cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, fiind transportată la spital, pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.
În cauză,a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii