Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Reținut pentru furtul a două cabaline

ro

07 Aug, 2023 12:21 528 Marime text
Nr. 3044338 din 07.08.2023
 
 
 
BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURTUL A DOUĂ CABALINE
 
 
 
În noaptea de 4 spre 5 august a.c., în jurul 03.30, un echipaj al Secției 3 Poliție Rurală Liești, în timpul patrulării, în comuna Tudor Vladimirescu, pe strada Mânăstirii, a oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 35 de ani, din Piscu, județul Galați, care era însoțit de un tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate.
 
Polițiștii au verificat compartimentul destinat transportului de marfă al autoutilitarei și au descoperit 2 cabaline, fără a deține documente în acest sens.
        
În dimineața zilei de 5 august a.c., Secția 2 Poliție Rurală Smârdan a fost sesizată de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Slobozia Conachi, județul Galați, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în timpul nopții, i-ar fi sustras două cabaline.
 
În urma cercetărilor efectuate, cele două cabaline au fost descoperite și predate persoanei vătămate.
 
După audieri, bărbatul de 35 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii