Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. și Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”

ro

21 Apr, 2023 13:52 1062 Marime text

Nr. 3044260 din 21 aprilie 2023
 
 
INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GALAȚI RECRUTEAZĂ CANDIDAȚI PENTRU CONCURSURILE DE ADMITERE ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT ALE M.AP.N. ȘI ACADEMIA NAŢIONALĂ DE INFORMAŢII „MIHAI VITEAZUL”

      Inspectoratul de Politie Județean Galați, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învăţământ superior și postliceal ale M.Ap.N. și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2023
Inspectoratul de Politie Judeţean Galați recrutează candidaţi pentru:
                              
A. Învățământul postlicealconcursul de admitere la școlile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.- ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI A FORŢELOR TERESTRE „BASARAB I” – PITEȘTI
- ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI PENTRU COMUNICAȚII, TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI ȘI APĂRARE CIBERNETICĂ - SIBIU
- ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI A FORTELOR NAVALE „AMIRAL ION MURGESCU”  -CONSTANȚA
- ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI ȘI SUBOFIȚERI AI FORTELOR AERIENE „TRAIAN VUIA” -  BOBOC 
- ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI  ȘI SUBOFIȚERI LOGISTICĂ „CHITILA” 
 
 
B. Învățământul superior
a.   concursul de admitere la instituțiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I (cu excepția candidaților pentru ACADEMIA FORȚELOR AERIENE ” HENRI COANDĂ” – BRAȘOV)
- UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE APĂRARE “CAROL I” - BUCUREȘTI
- ACADEMIA FORŢELOR TERESTRE „NICOLAE BĂLCESCU” – SIBIU
- ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ “FERDINAND I” - BUCUREȘTI
- INSTITUTUL MEDICO – MILITAR BUCUREȘTI
- ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN” – CONSTANŢA
b.   concursul de admitere la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, pe locurile M.A.I.
 
Numărul de locuri aprobate pentru anul școlar/universitar 2023 – 2024 în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. respective M.Ap.N. se regăsesc în Anexa nr. 1 la anunţul I.P.J. Galați nr. 3184796 din 20.04.2023.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Înscrierea candidaților se realizează în perioada 20.04.2023 - 19.05.2025, doar în zilele lucrătoare, între orele 0900-1200, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Galați (str. Brăilei, nr. 200, Mun. Galați, jud. Galați).
Cererile de înscriere se vor descărca de pe site-ul http://gl.politiaromana.ro - secțiunea Carieră – Admitere, se vor completa de către candidat în mod lizibil (majuscule) și se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Galați, alături de declarația de acceptare a condițiilor și a consimțământului informat până la data de 19.05.2023, ora 12:00.
 
Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare cu fișă medicală și aviz psihologic pentru candidații înscriși la instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N și S.R.I., precum și pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N. este 19.05.2023.
Relații suplimentare se pot obține zilnic între orele 09:00 – 12:00 la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0236/407000, interior 20114 sau 20119, precum și la adresa de internet http://www.gl.politiaromana.ro .

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii