Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

ro

14 Dec, 2023 13:42 434 Marime text
Nr. 3044367 din 14 decembrie 2023
 
                                                                                               
 
 
PERSOANE REȚINUTE PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
 
         În data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 22:28, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, referitor la faptul că, într-un bar din sat Jorăști, comuna Jorăști, județul Galați are loc un conflict între mai multe persoane.
         Din verificările preliminare efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în barul respectiv, cu puțin timp înainte de apelul la 112, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din sat Zărnești, comuna Jorăști, județul Galați, ar fi fost agresat fizic de către trei bărbați, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani și 36 de ani, toți din comuna Băneasa, județul Galați.
         Cel agresat fizic ar fi ripostat și l-ar fi lovit pe unul dintre cei trei, în conflict intervenind alți doi bărbați aflați în local. În urma loviturilor primite, trei dintre aceștia au suferit răni, însă doar bărbatul în vârstă de 21 ani a fost preluat și transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
         În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
         Cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor și  Secției 5 Poliție Rurală Rădești, iar în cursul zilei de ieri, 13 decembrie 2023, după audieri și administrarea materialului probator, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a tuturor celor șase bărbați care au participat la acest conflict.
         Astăzi, cei șase bărbați vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
        
***
 
                                         EVENIMENT RUTIER GRAV
 
 
         În data de 13 decembrie 2023, pe raza localității Drăgănești din județul Galați, pe DN 25 (km 4+700), a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.
         În fapt, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Matca, în timp ce conducea un autoturism pe artera rutieră menționată, în timp ce ieșea din curtea unei societăți comerciale pentru a-și continua deplasarea către municipiul Galați, ar fi acroșat un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 70 de ani, din sat Drăgănești, comuna Drăgănești, județul Galați, care avea direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoșat într-un alt autoturism, care se afla în staționare și la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Tecuci.
         Femeia a fost rănită grav, iar bărbatul aflat la volanul primului autoturism a suferit răni ușoare.
          La testarea alcoolscop a celor trei conducători auto, rezultatele au fost negative, iar ulterior aceștia au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.    
  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
                                                       ***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii