Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Bărbat reținut pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

ro

13 Sep, 2023 14:32 469 Marime text
 
Nr. 3044364 din 13 septembrie 2023
 
 
        
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați telefonici prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Principală, din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.
 
         Din verificările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, din satul Toflea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, având direcția către piața din localitate, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat în impact cu un autoturism care se afla parcat pe partea dreaptă a sensului de deplasare. În urma impactului primul autovehicul a ricoșat și a accidentat ușor, cu partea dreaptă față doi pietoni, care se aflau în zona respectivă pe marginea părții carosabile, fiind vorba de două adolescente, ambele din satul Toflea cu vârsta de 15 ani. Autovehiculul scăpat de sub control a intrat, ulterior, în impact frontal cu un stâlp a unui imobil, unde a fost abandonat de persoana aflată la volan care a părăsit locul producerii accidentului.
          Cele două adolescente au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Nu au rămas internate.
         În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, iar polițiștii au continuat verificările în cursul nopții, în vederea depistării conducătorului auto.
 
         În cursul dimineții de astăzi, 13 septembrie 2023, în jurul orei 09:00, bărbatul de 29 de ani s-a prezentat singur la sediul Poliției Municipiului Tecuci, la Biroul Poliției Rutiere, unde a dat detalii cu privire la împrejurările în care s-ar fi produs evenimentul rutier, declarând totodată că a părăsit locul accidentului de teamă a nu fi agresat fizic de rudele victimelor.
        
         Cel în cauză a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
 
         Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării măsurilor legale care se impun.
 
***   
        
        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii