Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Acțiune rutieră organizată în Huedin și în comunele arondate

ro

04 Apr, 2024 14:16 294 Marime text
Nr. 209574/ 83 din 4 aprilie 2024
 
 
 
 
ACȚIUNE RUTIERĂ ORGANIZATĂ ÎN HUEDIN ȘI ÎN COMUNELE ARONDATE
 
La data de 3 aprilie a.c., polițiștii orașului Huedin, alături de cei ai Secției Rurale și Serviciului Rutier au desfășurat, în intervalul 16.30-20.30, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și impunerea unei conduite responsabile participanților la trafic.
 
La acțiune au participat reprezentanți ai Registrului Auto Român și Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj.
 
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 64.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute 6 certificate de înmatriculare, un permis de conducere și au fost imobilizate 3 ansambluri de vehicule de către specialiști cu scopul verificărilor, fiind repuse în circulație după intrarea în legalitate.

 
**
 
** Update - Rețineri dispuse de polițiștii Serviciului de Ordine Publică în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de fals informatic în formă continuată și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane în formă continuată
 
Cei doi bărbați reținuți pentru 24 de ore au fost prezentați instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de aceștia și interdicția de a desfășura activitățile profesionale în domeniul silvic.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii