Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Spațiu destinat pregătirii sportive

ro

10 Aug, 2023 13:39 575 Marime text
Nr. 263 din 10 august 2023
 
SPAȚIU DESTINAT PREGĂTIRII SPORTIVE ŞI TACTICE, LA STANDARDELE ORICĂREI SĂLI DE PROFIL, DESTINATĂ POLIŢIŞTILOR DIN BUZĂU
 
 
Astăzi, 10 august, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost inaugurat un nou spațiu de pregătire sportivă și tactică, destinat polițiștilor.
 
La activitate au participat directorul Direcţiei de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - comisar şef Bălan Marius, șeful inspectoratului - comisar șef Pantazi Laurențiu, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale - comisar șef Tărtăreanu Mihai, șeful Serviciului Pregătire Profesională - comisar șef Mersoiu Valentina, dar și polițiști care au activat în domeniul sportiv anterior încadrării în poliție.
 
Sala de sport este parte a unui sediu pentru care au fost demarate procedurile de reabilitare la începutul anului, lucrările fiind încheiate în luna iulie. În clădire își desfășoară activitatea, în vederea eficientizării utilizării spațiului conform destinației, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul de Pregătire Profesională.
 
Locația a fost renovată și utilată cu susținerea investiției financiare a Inspectoratului General al Poliţiei Române, prin alocarea de fonduri proprii ale Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, dar și cu sprijinul Clubului Sportiv Poliția Buzău și IPA Regiunea 1 Buzău.
 
Investiția s-a realizat cu respectarea tuturor procedurilor și normelor prevăzute în domeniul achizițiilor publice, valoarea lucrărilor executate fiind de peste 400.000 de lei, dintre care peste 100.000 de lei au fost alocați pentru dotări și echipamente necesare aducerii spațiului destinat pregătirii la standardele oricărei săli de profil.
 
Mai mult, dincolo de sesiunile de pregătire planificate, sala va putea fi folosită de polițiști, în condiții de siguranță și confort, inclusiv pentru pregătirea individuală.
 
Reabilitarea și modernizarea spațiilor din incinta sediului Inspectoratului de Poliție Județean Buzău se înscrie în demersul amplu de reconfigurare și actualizare a zonelor de lucru, conform nevoilor profesionale actualizate ale polițiștilor.
 
Amenajarea cadrului necesar pregătirii inițiale și continue a polițiștilor reprezintă preocuparea constantă a instituției noastre, pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii