Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Peste 130 de polițiști buzoieni au fost de serviciu zilnic, fiind suplimentat efectivul curent, pentru siguranța cetățenilor.

ro

04 Dec, 2023 15:42 608 Marime text
Nr. 384 din 4 decembrie 2023
 

ÎN MINIVACANȚĂ, POLIŢIŞTII DIN BUZĂU AU FOST LA DATORIE

 

Poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, astfel încât cetățenii să petreacă în liniște minivacanța  ocazionată de Ziua Națională a României.
 
În perioada de 29 noiembrie – 3 decembrie a.c., peste 130 de polițiști buzoieni au fost de serviciu zilnic, fiind suplimentat efectivul curent, pentru siguranța cetățenilor.  
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul Biroului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au fost în slujba comunității, efectivele fiind suplimentate în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente grave.
 Polițiștii au fost în stradă pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, context în care au fost constituite 295 de patrule de ordine şi siguranţă publică, patrule ce au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
          În această perioadă, polițiștii au intervenit la 223 de intervenții, dintre care 210 sesizate prin 112. Au fost demarate demersurile procedurale în cazul a 76 de infracțiuni, dintre care 10 au fost constatate în flagrant delict.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 693 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 305,460 de lei.
50 de şoferi au rămas fără permise de conducere pentru următoarea perioadă permise de conducere, iar 15 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru că maşinile conduse prezentau defecţiuni tehnice.
În toată perioada, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost constituite şi rezerve de intervenţie, gata să acţioneze pentru combaterea oricăror manifestări antisociale, pe raza județului nefiind înregistrate evenimente de natură a tulbura grav liniștea și ordinea publică sau de mare violență.
Poliţiştii vor continua activităţile specifice de prevenire şi combatere a infracţionalităţii şi a evenimentelor negative şi în următoarele zile, printr-un serviciu adaptat particularităţilor lunii decembrie referitor la nevoile comunităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii