Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Siguranța cetățenilor este o prioritate!

ro

22 Mar, 2024 14:51 325 Marime text
89.111 din 22.03.2024
 
ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR VIZEAZĂ SIGURANȚA CETĂȚEANULUI
 
 
Siguranța cetățenilor este o prioritate! În acest sens, structurile Inspectoratul de Poliție Județean Brăila acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 14 acțiuni și au intervenit la 29 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate de cetățeni prin 112.
 
La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni, aproximativ 39% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 110 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.505 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 8 permise de conducere și au ridicat 8 certificate de înmatriculare.
 
***
Siguranța școlară este o prioritate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila context în care, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca și Secției 2 Poliție Rurală Brăila au acționat ieri, în intervalul orar 07:30-12:00, în incinta și zona adiacentă unităților de invățământ, pe linia respectării prevederilor legale în vigoare, scopul fiind acela de a descuraja absenteismul școlar, delicvența juvenilă și fenomenul contravențional.
 
Polițiștii au verificat 9 unități de învățământ, au legitimat 24 de persoane, au controlat microbuzele de transport școlar, dar și societățile de alimentație publică din zona unităților de învățământ.
 
 
De asemenea, agenții de securitate au fost instruiți cu privire la accesul în unitățile de învățământ și s-a relaționat cu directorii în vederea îmbunătățirii colaborării interinstituționale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii