Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Poliţiştii, alături de elevi, la început de an școlar

ro

11 Sep, 2023 14:39 515 Marime text
Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a luat măsurile necesare pentru un început de an școlar în liniște și siguranță, astfel au fost efectuate verificări înainte de startul cursurilor și au fost stabilite priorități de acțiune după ce elevii vor începe efectiv orele.
 
Polițiștii de la rutieră au verificat autovehicule de transport elevi și i-au instruit pe conducătorii acestora cu privire la conduita preventivă pe timpul efectuării transportului, fiind verificată și existența și starea indicatoarelor de avertizare și informare precum și starea marcajelor rutiere și a amenajărilor din zona unităților de învățământ.
Pe durata întregului an școlar, polițiștii vor fi prezenți în zona unităților de învățământ pentru asigurarea fluenței rutiere, prevenirea accidentelor și a oricăror incidente care pot afecta siguranța elevilor și a cadrelor didactice.
În același timp, Biroul Siguranța Școlară împreună cu celelalte structuri și instituții cu atribuții, vor organiza activități informativ-preventive, cu implicarea elevilor, profesorilor, părinților, în scopul reducerii violenței fizice și psihologice în rândul elevilor, prevenirii consumului de substanțe cu efect psihoactiv sau a victimizării din infracțiuni cibernetice sau din trafic de persoane precum și pentru creșterea siguranței tuturor participanților la procesul educațional.
Pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brăila siguranța în școli constituie o prioritate, iar cu sprijinul dascălilor, părinților și instituțiilor partenere, polițiștii vor acționa pentru ca școala să fie un spațiu sigur, dedicat studiului și performanței educaționale!
Le dorim tuturor preșcolarilor, școlarilor, dar și cadrelor didactice și părinților un an școlar plin de performanțe și succes!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii