Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Dosare penale întocmite de polițiști

ro

22 Mar, 2023 13:41 930 Marime text
Nr. 184.124 din 22.03.2023
 
DOSARE PENALE ÎNTOCMITE DE POLIȚIȘTI ÎN URMA UNOR PERCHEZIȚII
 
Ieri dimineață, 21 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza comunei Gropeni.
 
La domiciliile unei tinere, în vârstă de 25 de ani, toți din satul Gropeni, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, cinci plase de tip setcă, două plase de pescuit tip păpușă și cinci bucăți pripon pentru pescuit și 30 de greutăți de plumb.
 
Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial prevăzută de art. 64 lit. i din OUG 23/2008 și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament prevăzută de art. 64 lit. k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
 
Cu aceeași ocazie, polițiștii au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe DJ 212 condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brăila. În urma controlului autovehicului a fost descoperită și ridicată cantitatea de 40 kg de pește, întrucât nu deținea documente de proveniență.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește prevăzută de art. 64 lit. h din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii