Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Depistați de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA

ro

16 Aug, 2023 15:35 508 Marime text
Nr. 184.349 din 16.08.2023
 
Depistați de polițiști în cadrul acțiunii BLOCADA
Ieri, 15 august a.c., la ora 18:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna comuna Râmnicelu, în timp ce conducea un tractor agricol pe DJ 221, raza localității de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tractorul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
  •  
Ieri, 15 august a.c., la ora 08:00, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Baldovinești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 221B, dinspre Brăila către localitatea de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, pentru autovehiculul condus nu avea asigurare obligatorie pentru răspundere civilă.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional cu amendă 1.450 de lei conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și reținerea plăcuțelor cu numere de înmatriculare.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii