Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiune desfășurată în zona unităților de învățământ

ro

17 Feb, 2023 15:56 514 Marime text
Nr. 184.074 din 17.02.2023
 
ACȚIUNE DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTI ÎN ZONA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT
 
La data de 16.02.2023, în intervalul orar 07:00-10:00,  polițiștii din cadrul Secția 2 Poliție Rurală Brăila, Poliției Orașului Ianca și Postului de Poliție Comunal Salcia-Tudor au acționat pe raza de competență, pentru îmbunătățirea climatului de siguranță civică, creșterea autorității poliției, asigurarea respectării legii și combaterea faptelor săvârșite în domeniul stradal, cu precădere în zona adiacentă a unităților de învățământ și pe linia transportului școlar.
În cadrul acțiunii au fost verificate 12 unități de invățământ, fiind consemnate 9 mențiuni în registrele de siguranță școlară.
          În acest sens, polițiștii au relaționat cu 5 directori ale acestor unități de învățământ, au legitimat 26 de persoane, au instruit 5 agenți de securitate și au verificat 7 societăți de alimentație publică din vecinătatea acestora.
          De asemenea, polițiștii au avut verificat 5 microbuze școlare și au testat alcoolscop șoferii acestora, fără a fi constatate probleme.
          În atenția polițiștilor se află și absenteismul școlar, astfel că verificările au avut ca obiect și depistarea elevilor care absentează, fiind desfășurate în acest scop și întâlniri cu elevi, părinți și cadre didactice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii