Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiune de amploare în contextul Blocada

ro

25 Oct, 2023 13:41 482 Marime text
  184.446 din 25.10.2023
 
REZULTATELE ACȚIUNILOR DESFĂȘURATE ÎN CONTEXTUL BLOCADA
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 24 octombrie a.c., polițiștii și jandarmii au desfășurat 10 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 39 de evenimente, 29 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 58.680 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 21 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.
 
În cadrul acțiunilor desfășurate, ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 În continuare polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii