Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:57 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Stire de presă - Crimă organizată

ro

02 Jul, 2021 13:43 792 Marime text
Nr. 272 din 02 iulie 2021 
 
2 GRUPĂRI INFRACȚIONALE ORGANIZATE, DESTRUCTURATE DE POLIȚIȘTI
 
 
Astăzi, 2 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T.-Bistrița-Năsăud, efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri și efectuare de activități cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
 
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, persoanele bănuite ar fi achiziționat, consumat și comercializat, în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, droguri și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 426 de grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 26 de grame de canabis, 16 pastile cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 23.000 de euro, 8.000 de lei și mai multe telefoane mobile.
 
Polițiștii pun în aplicare 18 de mandate de aducere față de persoane cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri și efectuarea de activități cu substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
La activități au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Cluj și Mureș, luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale Cluj și Sibiu, precum și jandarmi ai inspectoratelor județene de jandarmi Bistrița-Năsăud și Cluj și ai Brigăzii Mobile de Jandarmi Mureș.
Video: https://youtu.be/VJB-1jt70oY

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii