Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Șofer depistat în flagrant delict conducând sub influența alcoolului

ro

19 Jul, 2023 15:20 552 Marime text

Nr. 157 din 19 iulie 2023

BULETIN DE PRESĂ
 
 
Șofer depistat în flagrant delict conducând sub influența alcoolului
 
La data de 18 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Drumul Cetății din Bistrița.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 53 ani, din Bistrița. Polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul indicat fiind 0,85mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  
 
 
Șofer din Mureș, depistat în flagrant delict lângă Figa
 
La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 172, între Figa și Beclean.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Nazna, județul Mureș. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată fiind de 0,53 mg/L alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  
 
 
Dosar penal în urma unui control în trafic la Sângeorz-Băi
 
La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 2:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care circula pe o stradă din oraș.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 46 ani, din Sângeorz-Băi. Având în vedere faptul că șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii au dispus testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/L alcool pur în aerul expirat.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii