Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Finala Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne.

ro

09 Apr, 2024 12:57 263 Marime text

                                                                                                                    Nr. 120 din 9 aprilie 2023

 
FINALA CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASĂ AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE DEBUTEAZĂ LA BISTRIŢA
 
 
           Astăzi, 9 aprilie, a avut loc festivitatea de deschidere a etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne.
 
Etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne se desfăşoară în perioada 9-11 aprilie a.c., în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, pe următoarele categorii de vârstă:  până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.
 
Astfel, în perioada menționată, zilnic, între orele 09.30-13.00, respectiv 16.00-19.00 vor concura peste 100 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, calificaţi în etapa finală. Pe perioada competiţiei, arbitrajul va fi coordonat de către domnul profesor Marian Filipaş.
 
Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa.
 
La festivitatea de deschidere au participat domnii inspector șefi ai Inspectoratelor Județene de Poliție, Jandarmerie și Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și directorul Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, domnul Adrian Moldovan.
 
Joi, 11 aprilie, începând cu ora 12.30, în prezența reprezentanților autorităților publice locale, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.
 
 
Le dorim tuturor mult succes!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii